طرز طبخ کشک بادمجان ویژه

کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کرد

کشک-بادمجان

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده {Iranian cuisine}

  • بادمجان قلمی  / یک کیلو /
  • کشک  / 200 تا 250 گرم /
  • پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری /
  • سیر داغ / دو قاشق غذاخوری /
  • نعنای خشک / یک قاشق غذاخوری /
  • روغن مایع  / 150 میلی لیتر /
  • مغز گردو آسیاب شده / 2 قاشق غذاخوری /
  • نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم
  • آب مرغ / یک پیمانه /
  • زردچوبه / 1 قاشق غذاخوری /

 


دنیای از خوشمزه ها غذاخوری ,قاشق ,قاشق غذاخوری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

zedschool وبگاه تخصصی فیلم و سریال رایگان طرح MarcelinaCarter felezyabafshar2 ایران سلامت هر چی بخوای هست خردستان